Permanente make-up voor jou

Permanente make-up is uitermate geschikt wanneer je:

  • Direct mooi uit bed wilt stappen of graag ‘au naturel’ vakantie viert.
  • Allergisch bent voor cosmetica.
  • Zorgeloos wilt sporten of zwemmen.
  • Van nature lichte wimpers, wenkbrauwen of lippen hebt.
  • Een bril draagt en oogmake-up aanbrengen lastig vindt.
  • Door ziekte je wenkbrauw- en wimperhaar verliest.

SKINnovations bezit de vergunning voor permanente make-up, verstrekt door de GGD en vindt het bovendien belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken en trends op het gebied van permanente make-up.

quote

Gisteren bij Mijke geweest voor het opfrissen van PMU bij de wenkbrauwen. Wat een gezellige en lieve dame is Mijke, ik voelde me meteen op m'n gemak. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen voor het tekenen en heeft het oude model wenkbrauwen ook maar meteen gecorrigeerd. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Nogmaals bedankt Mijke!
Tamara

Wat is permanente make-up en hoe werkt het?

Permanente make-up bestaat uit pigment dat, net als bij een tatoeage, onderhuids aangebracht wordt. Echter wordt PMU minder diep in de huid aangebracht waardoor het resultaat semi permanent is. Het pigment vervaagt langzaam en blijft anderhalf tot twee jaar mooi. Na de behandeling ontstaan er kleine korstjes op de plaats van behandeling, vergelijkbaar met een schaafwondje. Het herstel duurt ongeveer 4 tot 9 dagen. De kleur van het pigment verandert in de weken erna nog, daarom vindt er na 6 tot 8 weken een tweede behandeling plaats. Iedere huid is anders van kleur, structuur en er kunnen dan ook geen wenkbrauwen van een plaatje bijvoorbeeld worden nagemaakt, of bepaalde garanties gegeven kunnen worden.Lees ook altijd de algemene voorwaarden goed door.

foto PMU wenkbrauw

Wenkbrauwen creëren expressie

Wenkbrauwen geven je gezicht uitdrukking en je lijkt jonger. Wenkbrauwen met PMU ogen bovendien mooi en natuurlijk. Samen kijken we welke vorm wenkbrauw bij jouw gezicht, haar- en oogkleur past. Kies je voor natuurlijke hairstrokes, zachte powderbrows of een combinatie?

eyeliner

Permanente eyeliner

Eyeliner geeft je op ieder moment van de dag een prachtige oogopslag. Wanneer je kiest voor de Lashline methode, wordt er langs en tussen de wimperrand eyeliner aangebracht. Dit geeft een mooi en natuurlijk effect. Ga je voor wat meer glamour? Dan kies je voor de opvallende, zwoele Wing.

lipcontouren

Natuurlijk mooie lipcontouren

Lippen die van nature een lichtere kleur hebben lijken vaak smaller. Daarbij vervaagt onze lipcontour naarmate we ouder worden. Permanente make-up geeft je lippen weer een prachtige vorm en kleur. SKINnovations gelooft in natuurgetrouwe, zachte kleuren die passen bij jouw huidskleur en eigen stijl.

Een kleine behandeling met grote impact

Wanneer je bestraling of chemotherapie ondergaat dan is permanente make-up een uitkomst. Wenkbrauwen geven uitdrukking aan je gezicht, door deze op natuurgetrouwe wijze met permanente make-up aan te brengen, behoud je je eigen authentieke uitstraling. Permanente eyeliner biedt eveneens mogelijkheden. Daarnaast biedt Mijke areolatechniek aan, dit wordt toegepast na een borstcorrectie of tepelhofverlies.