Permanente make-up voor jou

Wenkbrauwen, eyeliner en lipcontouren

Wil jij ook:

  • direct mooi uit bed stappen of ‘au naturel’ vakantie vieren;
  • ondanks je allergie mooi opgemaakt voor de dag komen;
  • zorgeloos sporten en zwemmen;
  • jouw lichte wimpers, wenkbrauwen of lippen meer benadrukken;
  • je ogen opmaken, maar je hebt een bril en vind dat lastig;
  • optische wenkbrauwen- en wimperharen aan laten brengen, die je door ziekte zelf niet meer hebt?

Dan is permanente make-up (PMU) absoluut geschikt voor jou.

Skinnovations | permanente make up

Gisteren bij Mijke geweest voor het opfrissen van PMU bij de wenkbrauwen. Wat een gezellige en lieve dame is Mijke, ik voelde me meteen op m'n gemak. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen voor het tekenen en heeft het oude model wenkbrauwen ook maar meteen gecorrigeerd. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Nogmaals bedankt Mijke!

Tamara

Helemaal super! Eyeliner boven en onder laten doen door Mijke. Ik was ontzettend bang en zenuwachtig. Mijke had me van te voren al gezegd dat dit niet nodig was en dat heeft ze ook daadwerkelijk waar gemaakt! Alles duidelijk uitgelegd, stapje voor stapje en gewoon pijnloos! Helemaal super, dank je wel Mijke. Ook voor je geduld. Ben er heel erg blij mee!

Sandra

Wat is permanente make-up en hoe werkt het?

Permanente make-up bestaat uit pigment dat, net als bij een tatoeage, onderhuids aangebracht wordt. Echter wordt PMU minder diep in de huid aangebracht waardoor het resultaat semi permanent is. Het pigment vervaagt langzaam en blijft anderhalf tot twee jaar mooi. SKINnovations is altijd op de hoogte van de nieuwste PMU-technieken en trends.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Na behandeling ontstaan er kleine korstjes op de plaats van behandeling, vergelijkbaar met een schaafwondje. Het herstel duurt ongeveer 4 tot 9 dagen. De kleur van het pigment verandert in de weken erna nog, daarom vindt er na 6 tot 8 weken een tweede behandeling plaats.

Iedere huid is anders van kleur, structuur. Het is daarom helaas niet mogelijk om de garantie te geven dat het resultaat hetzelfde is als op een foto. Wel adviseer ik je - op basis van mijn jarenlange ervaring - over welke techniek en kleur het best bij jou passen.

Is PMU veilig?

Jazeker, SKINnovations bezit de vergunning voor permanente make-up, verstrekt door de GGD. In de praktijk vormen hygiëne en veiligheid altijd het uitgangspunt.

Welke PMU-behandelingen zijn er mogelijk?

foto PMU wenkbrauw

Wenkbrauwen creëren expressie

Wenkbrauwen in de juiste vorm geven je gezicht uitdrukking en je lijkt er jonger door. Bij het aanbrengen van permanente make-up op de wenkbrauwen behouden zorg ik ervoor dat je je mooie, natuurlijke uitstraling behoudt. Samen kijken we wat bij jouw gezicht, haar- en oogkleur past.

eyeliner

Frisse oogopslag met PMU-eyeliner

Eyeliner geeft je op ieder moment van de dag een prachtige oogopslag. Wanneer je kiest voor de Lashline methode, wordt er langs en tussen de wimperrand eyeliner aangebracht. Dit geeft een mooi en natuurlijk effect. Ga je voor wat meer glamour? Dan kies je voor de opvallende, zwoele Wing.

lipcontouren

Natuurlijk mooie lipcontouren

Lippen die van nature een lichtere kleur hebben lijken  smaller. Daarbij vervaagt onze lipcontour naarmate we ouder worden. Permanente make-up geeft je lippen weer een prachtige vorm en kleur. SKINnovations gelooft in natuurgetrouwe, zachte kleuren die passen bij jouw huidskleur en eigen stijl.

Skinnovations | PMU na bestraling

Een kleine behandeling met grote impact

Wanneer je bestraling of chemotherapie ondergaat dan is permanente make-up een uitkomst. Wenkbrauwen geven uitdrukking aan je gezicht, door deze op natuurgetrouwe wijze met permanente make-up aan te brengen, behoud je je eigen authentieke uitstraling. Permanente eyeliner biedt eveneens mogelijkheden. Daarnaast bied ik areolatechniek aan, dit wordt toegepast na een borstcorrectie of tepelhofverlies.

Wil je weten hoe SKINnovations kan helpen?

Heb je een vraag over jouw huid of een van de behandelingen van SKINnovations? Vul het contactformulier in of mail of bel me.