Innovatieve huidverbetering

Skin Challenge | een uniek huidverzorgingstraject op maat

Heb je al jaren last van huidproblemen en heb je naar jouw idee alles al geprobeerd? Of wil je simpelweg de allerbeste zorg voor je huid? We smeren dagelijks allerlei crèmes en cosmetica op onze huid die wonderen beloven. Baat het niet dan schaadt het niet denk je misschien; het tegendeel is waar. Veel producten vervuilen de huid en veranderen zelfs de huidstructuur, waardoor deze steeds minder goed in staat is zichzelf te herstellen. Geen wonder dat je regelmatig last hebt van irritaties, acne, rode plekjes of een trekkerig gevoel.

Ik ben een van de weinige schoonheidsspecialisten die zich corneotherapeut mag noemen. Dat houdt in dat ik werk volgens een methode die de huidbarrière herstelt, de opperhuid versterkt en het zelfherstellend vermogen van de huid verbetert. Ik stippel een speciaal op jou afgestemd huidverzorgingstraject voor je uit, gebruikmakend van de producten en volgens de filosofie van Dermaviduals.

Innovatieve huidverbetering

Erg tevreden over de Skin Challenge! Mijn huid is o.a. dankzij Dermaviduals olie echt al een stuk rustiger en egaler. Daarnaast is hij ook nog eens strakker. Gezien mijn leeftijd had ik nog niet veel rimpels, maar de rimpels die ik had, zijn absoluut verminderd!

Het is even een verandering en even doorzetten, maar ik ben nu al heel tevreden over Mijke en de producten van Dermaviduals!

Anne

Ik heb een probleemhuid en al eerder veel verschillende producten geprobeerd. Mijke tovert mijn gezicht weer om tot een stralende huid!

Adinda

Super vriendelijk! Goede, professionele producten die gebruikt worden, die perfect bij je huid passen.

Gwen

Ik ben 35 jaar en heb altijd al acne in mijn gezicht. Wat ben ik dat beu zeg. Alle zalfjes en goedjes geprobeerd, zonder resultaat. Mijke had nog wel iets. Tuurlijk... dacht ik. Maar oké! Aaargh, Mijke is mijn reddende engel! Had ik dit maar veel eerder geweten. Wat een verandering!

Vandaag een reinigende gezichtsbehandeling gehad. Wat een verwennerij. En wat ben je een leuk mens Mijke. Dikke 5 sterren waard!

Chantal

De Skin Challenge

Durf jij écht aan de slag te gaan met verbetering van je huid? Doe dan de Skin Challenge!

Eerst voer ik een huidanalyse uit. Ik bekijk je huid, maak foto’s met een huidcamera en vergelijk de huid van het gezicht met de huid van de hals.

We bespreken de resultaten van de scan, de verbeteringsmogelijkheden, eventuele huidproblemen en de punten die je zelf graag wilt verbeteren.

Op basis van de doelen die we samen vaststellen, maak ik een persoonlijk behandel- en verzorgingsplan voor je.

We plannen de behandelingen in en in de tussentijd gebruik je thuis producten van Dermaviduals; pioniers op het gebied van huidverbetering.

Bij elke behandeling maak ik opnieuw foto’s, die we vergelijken om te zien of we op de goede weg zitten of het behandelplan bijgesteld moet worden.

Innovatieve-huidverbetering-square 2

Behandelingen voor huidverbetering

Uit de huidanalyse blijkt welke huidverbeteringsbehandeling het best aansluit op jouw behoeften. Dit kan het oplossen van een specifiek huidprobleem zijn, maar ook de wens om een frisser, jonger voorkomen te hebben. In het behandelplan adviseer ik bij welke behandelfrequentie jouw huid het meeste baat heeft. Voorbeelden van huidverbeteringsbehandelingen zijn bijvoorbeeld de kruidenpeeling of de lichttherapiebehandeling.

Skinnovations | huidverbetering

Producten voor huidverbetering

Ik maak gebruik van de innovatieve, gepatenteerde huidverzorgingsproducten van het merk Dermaviduals. Dit Duitse merk richt zich vanuit wetenschappelijke benadering op het herstellen van de huidbarrière en helpt de huid zichzelf herstellen. De producten zijn gepersonaliseerd voor de behoeften van jouw huid en bevatten geen parabenen, parfum, conserveringsmiddelen, silliconen, parafinen en emulgatoren.

Skinnovations | huidverstrakking

Innovatieve huidverstrakking

We kunnen ons behoorlijk storen aan de lijntjes en rimpeltjes in ons gezicht. Ja, ze geven je gezicht karakter, maar wallen, huidverslapping, diepe lijnen, die zien we liever niet in de spiegel. Je huid goed verzorgen is belangrijk, maar naarmate we ouder worden neemt de opbouw van collageen toch af. Wil je er natuurlijk, fris en energie uit blijven zien? SKINnovations biedt verschillende innovatieve behandelingen voor huidverstrakking.

Verbetering bij diverse huidproblemen

Acné
Verstopping van huidporiën die leidt tot ontstekingen. Er zijn diverse varianten, probleemgebieden en oorzaken van acné. Door de juiste behandeling en producten toe te passen worden littekens voorkomen.

Eczeem
Ook wel Dermatitis genoemd, is een allergische (ontstekings)reactie. Eczeem geeft veel jeuk en een rode, branderige huid. Het bestaat in verschillende vormen en gaat vaak gepaard met een droge huid.

Rosacea
De oorzaak van Rosacea is onbekend. Wel weten we dat uitwendige factoren invloed hebben. Zoals bijvoorbeeld de zon, verkeerde cosmetica en producten met parfum of conserveringsmiddelen.

Droge huid
Je huid trekt of is schilferig. Maar een droge huid is niet altijd gemakkelijk te herkennen. Zo kan een vet aanvoelende huid vochtarm zijn. Producten specifiek afgestemd op je huid zullen droogheid verminderen.

Couperose
In de couperose gevoelige huid krimpen uitgezette bloedvaten niet terug in, wat bij een ‘normale’ huid het geval is. Dit geeft die rode huidskleur. De huid is zeer gevoelig voor warmte en UV- straling.

Gevoelige huid
Huidirritaties, jeuk, roodheid en schilferen. Dit zijn slechts een paar kenmerken van de gevoelige huid. De juiste producten zonder schadelijke en irriterende stoffen zijn een must voor jouw huid.

Neem contact met me op

Heb je een vraag over jouw huid of over een van de behandelingen van SKINnovations? Of wil je graag een huidanalyse inplannen? Vul het contactformulier in of mail of bel me.