Innovatieve huidverjonging

Een ontspannen en frisse uitstraling

We hopen allemaal oud te mogen worden, en toch kunnen we ons behoorlijk storen aan de lijntjes en rimpeltjes in ons gezicht. Ja, ze geven je gezicht karakter, maar je wilt er natuurlijk wel fris en energiek uit zien. Wallen, huidverslapping, diepe lijnen, die zien we liever niet in de spiegel. Met preventieve goede huidverzorging houd je je huid mooi en in goede conditie, maar met de jaren neemt de collageenproductie in je huid toch af.

Je kunt dan kiezen voor een subtiele cosmetische behandeling, maar vind je dit spannend of een stap te ver, dan zijn er ook andere behandelmogelijkheden. Bij SKINnovations kun je terecht voor mooie, subtiele injectables of een liftende, verjongende behandeling.

Heb 2x een Hifu behandeling ondergaan met een tussenpoos van 3 maanden en wat een geweldig resultaat is al behaald! Mijn gezicht ziet er zo goed uit! Zelfs mensen om mij heen zien duidelijke veranderingen en geven mij complimenten over hoe goed mijn gezicht eruit ziet.

De behandeling zelf is wel gevoelig, al ervaart iedereen dat op zijn eigen manier. Maar Mijke begeleidt je er zo goed doorheen dat de behandeling goed te doen is. Mijke is echt een toppertje en ik raad haar dan ook iedereen aan. Voor mij geen ander want de beste heb ik al en dat is Mijke.

Mary

Ik ben al jaren zeer tevreden over Mijke en de producten van Dermaviduals! Ze geeft professioneel en eerlijk advies na een grondige analyse. De Dermaviduals producten zijn effectief, puur en heel fijn in gebruik. Toen ik vanwege verblijf in het buitenland eens noodgedwongen iets anders heb gebruikt, ging m’n huidconditie zichtbaar achteruit. Dus toen snel weer bij Mijke besteld! Topper in haar vak!

Claudia

Ik ben al een aantal keer behandeld door Mijke voor permanente make-up en ben er super blij mee. Nu zijn we bezig met het verstrakken van de kaaklijn en ook dit belooft een mooi resultaat. De producten die Mijke gebruikt, zijn inmiddels mijn favoriet. Kortom, Mijke bedankt voor alles en tot snel!

Lenie

Zo verloopt een behandeling voor innovatieve huidverjonging

  • Je maakt online een afspraak voor een intake en vult direct het online intakeformulier in. Hierin staan o.a. vragen over je gezondheid.
  • Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en legt Mijke uit hoe een verjongende behandeling werkt. Ook geeft zij je een basisadvies en tips over het gebruik van verzorgingsproducten voor huidverbetering.
  • We starten de behandeling, waarbij je de keuze maakt uit verschillende zones, zoals voorhoofd, kin en kaak, kraaienpootjes, décolleté.
  • Na drie maanden kom je terug voor een tweede behandeling voor een boost.
  • Het effect van de behandeling neemt geleidelijk af, daarom adviseren we je deze jaarlijks te herhalen.
Skinnovations_huidverstrakking

‘Skin Tightening’ behandeling

Met deze liftende huidbehandeling (vergelijkbaar met Hifu) bereik je in een serie van een aantal behandelingen een prachtig resultaat, zonder injectables of cosmetische chirurgie. Het innovatieve apparaat waar ik gebruik van maak, werkt diep in de huid en de (pijnloze) lasershots en warmte stimuleren de aanmaak van extra collageen. De huid trekt strak, je gelaat frist op en huidveroudering vertraagt.

Skinnovations | injectables

Gezichtsbehandeling met injectables

Overweeg je al een tijdje een cosmetische behandeling om er frisser en meer ontspannen uit te zien? Maar heb je de stap nog niet durven nemen? Een gezichtsbehandeling met injectables bij SKINnovations is een laagdrempelige en subtiele manier om je huid de boost te geven die jou weer volop zelfvertrouwen geeft.

Skinnovations | huidverbetering

Huidverbetering

Beginnen met huidverbetering is nooit te laat. Misschien wil je er preventief mee aan de slag, om een huidliftende behandeling uit te stellen. Maar ook als je kiest voor een liftende huidbehandeling of injectables is het belangrijk om daarnaast je huid in optimale conditie te houden. Daar help ik je bij. Na een grondige huidanalyse stel ik een behandel- en verzorgingsplan op, afgestemd op de behoeften van jouw huid.

Welke behandeling voor een strakkere huid past bij jou?

Fronsrimpels, kraaienpootjes, afhangende wenkbrauwen, de lippen die volume verloren hebben, of de welbekende ‘marionetlijnen’ die van de neus naar de mond lopen. Iedereen heeft eigen redenen om te kiezen voor een kleine ingreep of een huidverjongende behandeling. Vind je het lastig om de behandeling te kiezen die bij jou past? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of lees de veelgestelde vragen.

Neem contact met me op

Heb je een vraag over jouw huid of over een van de behandelingen van SKINnovations? Of wil je graag een huidanalyse inplannen? Vul het contactformulier in of mail of bel me.