SKINnovations by Mijke

​Maak direct een afspraak met Mijke. Bel 06 21 27 54 66 of mail naar contact@skinnovations.nl

Specialist in permanente make-up en innovatieve huidverbetering-header

Over Mijke Boudens

Mijke Boudens is al sinds 1997 als zelfstandige werkzaam in het schoonheidsvak. Samen met haar partner en twee kinderen woont zij in Roosendaal, waar ze haar praktijk Skinnovations heeft die ze al jaren met passie runt.

De weg naar innovatieve huidverbeteringen

“Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste was ik zoekende. Ik had een diploma en brede kennis, maar geen specialisme. Je leert en begrijpt het vak pas echt in de praktijk. Ik begon daarom als zelfstandig schoonheidsspecialiste. Ik ontving mensen die voor een fijne behandeling kwamen, maar ook mensen die last van serieuze huidklachten hadden. Bijvoorbeeld Rosacea, eczeem, acné of couperose. Wat ik voor deze mensen kon betekenen was zoveel meer dan een uurtje ontspanning, zij hadden echt baat bij de behandeling en mijn advies. Ik besloot me hier dus verder in te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Ik bied nu innovatieve huidverbetering aan en mijn diploma’s en certificaten hangen vol trots in mijn praktijk."

Specialist en trainer in permanente make-up

“Ik ontwikkelde later in mijn carrière interesse voor permanente make-up. Toen ik zag wat het voor mensen kan betekenen en wat een zelfvertrouwen het geeft, besloot ik mezelf op te laten leiden en me hierop te gaan richten. Ik heb vele trainingen in binnen buitenland gevolgd. Permanente make-up aanbrengen is niet gemakkelijk. Het vereist nauwkeurigheid, creativiteit en inzicht. Iedere klant is weer anders, daarom kijk ik naar de haarkleur, huidskleur, de vorm van het gezicht en natuurlijk de persoonlijke smaak van mijn klanten. Naast de behandelingen bied ik ook een uitgebreide PMU training aan.

quote

Helemaal super! Eyeliner boven en onder laten doen door Mijke. Ik was ontzettend bang en zenuwachtig. Mijke had me van te voren al gezegd dat dit niet nodig was en dat heeft ze ook daadwerkelijk waar gemaakt! Alles duidelijk uitgelegd, stapje voor stapje en gewoon pijnloos! Helemaal super, dank je wel Mijke. Ook voor je geduld. Ben er heel erg blij mee!
Sandra

Foto van Mijke

Het verschil maken

"Van niets iets maken, het verschil maken, met liefde en passie. Dat is de rode draad in mijn carrière. Omdat ik me volledig heb verdiept en gefocust op mijn vakgebied kan ik mensen iedere dag weer helpen en blij maken. Het is geweldig wanneer iemand al jaren met huidproblemen rondloopt en er eindelijk verbetering in komt door mijn behandeling. Het is dankbaar werk wanneer iemand met een ziekte kampt en ik met permanente make-up een alternatief kan bieden voor uitgevallen wenkbrauwhaartjes en wimpers. Ik geniet van ieder klein verschil dat ik kan maken en blijf dicht bij mezelf.”

handtekening Mijke Boudens