fotopraktijk

"Met SKINnovations wil ik het verschil maken"

"Van niets iets maken, met liefde en passie het verschil maken. Dat is de rode draad in mijn carrière. Omdat ik me volledig heb verdiept en gefocust op mijn vakgebied kan ik mensen iedere dag weer helpen en blij maken. Het is geweldig wanneer iemand al jaren met huidproblemen rondloopt en er eindelijk verbetering in komt door mijn behandeling. Het is dankbaar werk wanneer iemand met een ziekte kampt en ik met permanente make-up een alternatief kan bieden voor uitgevallen wenkbrauwhaartjes en wimpers. Ik geniet van ieder klein verschil dat ik kan maken en blijf dicht bij mezelf."

Over Mijke Boudens

Mijke Boudens is al sinds 1997 als zelfstandige werkzaam in de schoonheidsbranche. Samen met haar collega Kim van Lasercentrum Roosendaal woont zij in Roosendaal, waar ze haar praktijk Skinnovations heeft die ze al jaren met passie runt.

“Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste was ik zoekende. Ik had een diploma en brede kennis, maar geen specialisme. Je leert en begrijpt het vak pas echt in de praktijk. Ik begon daarom als zelfstandig huidspecialiste. Ik ontving steeds vaker mensen die last van serieuze huidklachten hadden. Bijvoorbeeld Rosacea, eczeem, acné of couperose. Zij hebben echt baat bij mijn behandeling op maat huidscan en  productadvies. Ik besloot me hier dus verder in te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Ik bied nu innovatieve huidverbetering aan en mijn diploma’s en certificaten hangen vol trots in mijn praktijk."

handtekening Mijke Boudens

Specialist en trainer in permanente make-up

“Ik ontwikkelde later in mijn carrière interesse voor permanente make-up. Toen ik zag wat het voor mensen kan betekenen en wat een zelfvertrouwen het geeft, besloot ik mezelf op te laten leiden en me hierop te gaan richten.

Ik heb vele trainingen in binnen buitenland gevolgd. Permanente make-up aanbrengen is niet gemakkelijk. Het vereist nauwkeurigheid, creativiteit en inzicht. Iedere klant is weer anders, daarom kijk ik naar de haarkleur, huidskleur, de vorm van het gezicht en natuurlijk de persoonlijke smaak van mijn klanten. Naast de behandelingen bied ik ook een uitgebreide PMU training aan. Je kunt je door middel van een compleet trainingspakket om laten scholen tot pmu specialist.