Gisteren bij Mijke geweest voor het opfrissen van PMU bij de wenkbrauwen. Wat een gezellige en lieve dame is Mijke, ik voelde me meteen op m'n gemak. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen voor het tekenen en heeft het oude model wenkbrauwen ook maar meteen gecorrigeerd. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Nogmaals bedankt Mijke!

Tamara

Helemaal super! Eyeliner boven en onder laten doen door Mijke. Ik was ontzettend bang en zenuwachtig. Mijke had me van te voren al gezegd dat dit niet nodig was en dat heeft ze ook daadwerkelijk waar gemaakt! Alles duidelijk uitgelegd, stapje voor stapje en gewoon pijnloos! Helemaal super, dank je wel Mijke. Ook voor je geduld. Ben er erg blij mee!

Sandra

Vandaag een perfectie training bij Mijke gevolgd. Wow wat een verschil zit er tussen de opleidingen zeg. Veel geleerd (en afgeleerd). Het sprak mij direct aan dat ze mooie natuurlijke wenkbrauwen maakt. Mijke bedankt voor de alle zorgen en goede en duidelijke informatie.

Esther

Was een leuke, leerzame training Mijke! Ik ben weer super enthousiast, een andere kijk op permanente make- up! Bedankt hiervoor.

Nynke

Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen echt super service super netjes te werk en een super mooi resultaat! Zal haar ook zeker weten iedereen aanbevelen!

Jennifer

Ik heb een probleemhuid en eerder verschillende producten geprobeerd. Mijke Boudens tovert mijn gezicht weer om tot een stralende huid.

M.P.

Lieve Mijke, ik ben echt ontzettend tevreden met mijn "nieuwe" wenkbrauwen . Van bijna niets, naar hele natuurlijke wenkbrauwen! Op van de zenuwen, kwam ik in de salon. Nergens voor nodig! Ze verdwenen meteen toen ik bij je was. Heel rustig leg je alles van begin tot eind uit . Je bent een topper!

Marleen