Innovatieve huidverbetering

Doe de Skin Challenge!

SKINnovations heeft de Skin Challenge ontwikkeld, speciaal voor mensen die met huidproblemen worstelen of die simpelweg de allerbeste zorg voor hun huid willen. We vervuilen onze huid met crèmes die allerlei conserveringsmiddelen bevatten. Deze veranderen de huidstructuur waardoor deze steeds minder goed in staat is zichzelf te herstellen. SKINnovations gaat terug naar de basis en stippelt een huidverzorgingstraject op maat uit.

Een mooie, gezonde huid in drie stappen

  1. Vaststellen van de huidige huidconditie en -structuur met een huidscan.
  2. Bepalen van de doelen en de behandelingen die hiervoor nodig zijn.
  3. Samenstellen van de juiste producten voor thuisgebruik.

Pioniers op het gebied van huidverbetering

Mijke Boudens mag zich (door het volgen van vele traingen) als een van de weinige schoonheidsspecialisten corneotherapist noemen. Dit houdt in dat ze werkt volgens een methode die de huidbarrière herstelt, de opperhuid versterkt en het zelf herstellend vermogen van de huid verbetert. SKINnovations werkt met de producten en volgens de filosofie van Dermaviduals, pioniers op het gebied van huidverbetering.

 

quote

Super vriendelijk!
Goede professionele producten die gebruikt worden die perfect bij je huid passen.

Gwen

 

Ik heb een probleemhuid en eerder verschillende producten geprobeerd. Mijke Boudens tovert mijn gezicht weer om tot een stralende huid

Adinda 

 

Ik ben 35 jaar en altijd al acne in mijn gezicht. Wat ben ik dat beu zeg. Alle zalfjes en goedjes geprobeerd, uiteraard zonder resultaat. Ik trap dus niet zo snel meer in al die mooie verhalen...
Mijke had nog wel iets... tuurlijk dacht ik, Maar okee ... aaargh mijke mijn reddende engel!!!! Had ik dit maar vele jaren eerder geweten. Wat een verandering!!! Super!!

Vandaag een reinigende gezichtsbehandeling gehad. Wat een verwennerij. En wat ben je een leuk mens Mijke!! Dikke dikke 5 sterren waard!

Chantal  

 

Erg tevreden over de skinchallenge!! Mijn huid is o.a. dankzij de Dermaviduals olie echt al een stuk rustiger en egaler. Daarnaast is hij ook nog eens strakker. Gezien mijn leeftijd had ik nog niet veel rimpels maar diegene die ik had zijn absoluut verminderd! Het is even een verandering en even doorzetten maar, ik ben nu al heel tevreden over Mijke en de producten van dermaviduals!
Anne  

Innovatieve-huidverbetering-square 2

Huidscan & -analyse

De huidscan wordt uitgevoerd met een huidcamera. Het is een nulmeting die laat zien waar de huid behoefte aan heeft. Door de structuur te bestuderen wordt de huidconditie duidelijk. Aan de hand van de huidanalyse en je klachten wordt de behandeling bepaald. Er wordt op regelmatige basis een nieuwe analyse gemaakt om te zien of de huid verbetert. Gedurende het traject gebruik je geen tot weinig make-up en maak je gebruik van zorgvuldig samengestelde cosmetica.

foto-huidverbetering-1024x358 2

Dermaviduals producten

Dermaviduals heeft een patent op de unieke samenstelling van hun cosmeticaproducten. Met een wetenschappelijke benadering richt het Duitse merk zich op het herstellen van de huidbarrière, zodat de huid zichzelf kan herstellen. Dermaviduals producten zijn vervaardigd zonder parabenen, parfum, conserveringsmiddelen, silliconen, parafinen en emulgatoren. Uit onderzoek en ervaring blijkt namelijk dat deze middelen een negatief effect hebben op de huidstructuur.

Wat-is-permanente-make-up_-1024x423 2

Injectables, mooi & subtiel

Je leeft gezond en verzorgt je huid goed, maar je stoort je toch aan wat lijntjes en rimpeltjes in je gezicht. Met de subtiele en natuurgetrouwe injectables behandelingen zie je er weer fris en stralend uit. SKINnovations werkt samen met cosmetisch arts Drs. Gyselinck, die meer dan 20 jaar ervaring met injectietechnieken voor therapeutische en esthetische doeleinden heeft. Drs. Gyselinck is geregistreerd in NL onder het BIG registratienummer 69053442601 en aangesloten bij de NVCG.

Huidproblemen

Acné
Verstopping van huidporiën die leidt tot ontstekingen. Er zijn diverse varianten, probleemgebieden en oorzaken van acné. Door de juiste behandeling en producten toe te passen worden littekens voorkomen.

Rosacea
De oorzaak van Rosacea is onbekend. Wel weten we dat uitwendige factoren invloed hebben. Zoals bijvoorbeeld de zon, verkeerde cosmetica en producten met parfum of conserveringsmiddelen.

Couperose
In de couperose gevoelige huid krimpen uitgezette bloedvaten niet terug in, wat bij een ‘normale’ huid het geval is. Dit geeft die rode huidskleur. De huid is zeer gevoelig voor warmte en UV- straling.

Eczeem
Ook wel Dermatitis genoemd, is een allergische (ontstekings)reactie. Eczeem geeft veel jeuk en een rode, branderige huid. Het bestaat in verschillende vormen en gaat vaak gepaard met een droge huid.

Droge huid
Je huid trekt of is schilferig. Maar een droge huid is niet altijd gemakkelijk te herkennen. Zo kan een vet aanvoelende huid vochtarm zijn. Producten specifiek afgestemd op je huid zullen droogheid verminderen.

Gevoelige huid
Huidirritaties, jeuk, roodheid en schilferen. Dit zijn slechts een paar kenmerken van de gevoelige huid. De juiste producten zonder schadelijke en irriterende stoffen zijn een must voor jouw huid.