Huidverbeteringsbehandelingen en tarieven

Huidscan en diverse behandelingen op maat

"Hoe komt het dat na het verzorgen van met diverse schoonheidsproducten mijn huid nog steeds onrustig, rood of vervuild is?" Dat laat ik je zien aan de hand van een huidscan.

Steeds zal er worden gekeken met de huidcamera om te monitoren waar de huid het meeste behoefte aan heeft. Het resultaat?

 • Een sterkere opperhuid.
 • huidproblemen worden aangepakt en verminderd.
 • Je huidbarrière wordt versterkt.

Iedere huid is uniek en heeft een eigen aanpak nodig. Hieronder vind je een greep uit de diverse behandelingen van SKINnovations.

Gratis online huidanalyse

Worstel jij met huidproblemen? Wil je je weer zelfverzekerd en lekker in je vel voelen? Vul dan het formulier in voor een gratis online huidanalyse. Ik help je graag op weg naar een mooie, gezonde huid!

Detox voor je huid

Met de Skin Challenge maken we de huid weer actief, herstellen we de huidbarrière en zorgen we dat de huid word ontdaan van oude crème en make-up resten die vaak jarenlang opgestapeld in de huid liggen. Het is een detox voor je huid!
1. Ik start met een huidscan.
2. Ik voer de behandeling uit die past bij wat jouw huid nodig heeft.
3. Je krijgt uitleg en de juiste producten mee naar huis.
4. Je komt terug voor een nieuwe huidscan om het resultaat te bekijken.
5. Eens per 10 weken kom je terug voor een ondersteunende behandeling.

Tarieven

Basic
Basic behandeling €50,-
Reinigen, peelen, epileren, oneffenheden verwijderen, een masker en massage.

 

High Level

Behandelingen bij het High Level pakket zijn uitgebreider, er worden exclusievere werkstoffen gebruikt , daarnaast zal het het enzymen en/of algenmasker masker worden toegepast tijdens deze behandelingen. Dit is dan ook de beste behandeling voor huidverbetering.

High Level behandeling €65,-

Reinigen, epileren, enzymenpeeling, oneffenheden verwijderen, op maat gemaakt masker met werkstoffen of algenmasker afsluitend met facial cupping.
Extra
Harsen of verven €9,50
bovenlip of kin/epileren/verven van wenkbrauwen of wimpers (enkel bij een behandeling bij te boeken).

Spot Remover | Coagulatie

Voor het verwijderen van: pigmentvlekken, oneffenheden, wratten, fibromen (steelwratjes) en vaataandoeningen zoals rode puntjes.

Wat is coagulatie?

Coagulatie is een techniek waarbij goedaardig huidweefsel wordt weggebrand. Het principe van thermo-coagulatie maakt gebruik van trillingen met zeer hoge frequentie, die een warmte-effect veroorzaken. De bloedvaten worden middels een naald door het warmte-effect verschrompeld.

De behandeling

Wanneer is vastgesteld dat de huidafwijking geschikt is om met coagulatie te verwijderen wordt de te behandelen plek (bv een bolvormige moedervlek) ontsmet met een antiseptische oplossing. Vervolgens wordt met een staafje dat verbonden is met het coagulatieapparaat de moedervlek of het steelwratje weggebrand. Het moedervlekweefsel ‘verdampt’ en er blijft een brandwondje over. In het gezicht geneest dit binnen ongeveer 10 dagen, op andere plaatsen duurt dit tot 3 weken.

Hoe moet de huid verzorgd worden na de ingreep?

De wondjes na de ingreep  5 dagen droog  houden.Hoe droger de plekjes blijven hoe mooier ze genezen.
De behandelde plek gedurende 2 weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht in verband met de kans op pigmentatieafwijkingen.
De huid dient na het afvallen van het korstje in te worden gesmeerd met een zonnebrandcrème met een hoge beschermingfactor van 30 SPF.

Het cosmetisch resultaat van coagulatie

Het cosmetisch resultaat is afhankelijk de locatie; coagulatie-wondjes genezen in het gezicht vaak fraaier en minder opvallend dan elders op het lichaam.

Bij welke huidafwijkingen is coagulatie geschikt?

 • Fibromen
 • Steelwratjes
 • Tele & Spider-Naevi voet en/of handwratjes

Niet geschikt voor behandeling

De behandeling is niet voor iedereen geschikt, contra-indicaties zijn:

 • melanomen (ga hiermee altijd naar uw huisarts);
 • pacemaker en hartritme stoornissen;
 • bloedziekte of suikerziekte;
 • bloedverdunners;
 • koorts of epilepsie;
 • chemotherapie;
 • zwangerschap;
 • herpesinfectie.

Tarieven

1 plek behandelen  €12,50
15 minuten               € 25,-
30 minuten               € 40,-

Facial cupping

Facial cupping in Nederland nog redelijk onbekend. Desondanks heeft de gezichtsmassage een zeer positief effect op je huid. Zo draagt de behandeling bij tot het verminderen van rimpels en wallen, het verbeteren van littekenweefsel én het geeft een facelift-effect. Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding van de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd en wordt de onderhuid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Daarnaast wordt ook het vocht onder je ogen afgedreven waardoor wallen verminderen (indien ze veroorzaakt worden door je lymfestelsel).

Tarief

Facial cupping wordt toegepast bij de high level behandeling

Fractional Needling

Fractional Needling verbetert littekens, vervaagt fijne rimpels en maakt de huid voller. Met de steriele micro-naaldjes van de fractioneedling pen worden honderden uiterst kleine kanaaltjes gemaakt. Hierdoor wordt de absorptie van werkstoffen in de diepere huidlagen verhoogd. De behandeling optimaliseert de aanmaak van collageen en elastine. De spankracht van de huid verbetert en lijntjes verminderen.

Wat wordt er behandeld met Fractional Needling?

 • Rimpels in het gelaat (wangen, rond de mond en de ogen) zijn zeer goed te behandelen.
 • Rimpels van de hals en het decolleté.
 • Huidverslapping van gelaat, ogen, hals en decolleté.
 • Doffe, vale huid.
 • Littekens, acné littekens verbeteren aanzienlijk.

De behandeling

Vanaf de eerste behandeling is er al verbetering van de huid zichtbaar. Gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen per 4 tot 6 weken, afhankelijk van het aan te pakken probleem.

Bij rimpels en verslapping is het van belang om de huid te blijven stimuleren om het resultaat vast te houden. Voor onderhoud volstaat één behandeling eens in de drie maanden. De therapie is efficiënt, veilig, beproefd en betrouwbaar.

Er bestaat de mogelijkheid om de huid te verdoven. Hiervoor dient u zelf een recept van Emla crème bij uw huisarts te vragen.

Tarief

Fractional Needling gelaatsbehandeling € 95,00

Gezichtsbehandeling met injectables

Wil je er frisser en meer ontspannen uitzien. Heb je een cosmetische behandeling overwogen, maar de stap nooit durven nemen? SKINnovations biedt diverse behandelingen op een laagdrempelige manier aan.

Hyaluronzuur-filler

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die mede verantwoordelijk is voor een gezond huid. Deze stof wordt in bewerkte vorm, als een gel, in de huid geïnjecteerd om plooien en fijne rimpels in het gezicht veel minder zichtbaar te maken. De behandeling duurt ongeveer een half uur. De gel wordt niet hard, maar blijft onder de huid zitten en neemt daar de eigenschappen van de huid aan. Het effect blijft 6 – 12 maanden en kan daarna worden herhaald.

Wat kan er behandeld worden met een filler?

 • De neuslippenplooi: de lijn die van de neus naar de mondhoeken loopt.
 • Marionetlijnen: de lijn die vanaf uw mondhoeken naar beneden loopt.
 • Diepe voorhoofdsrimpels.
 • Fijne lijnen in het gezicht: op de wangen of rokerslijnen
 • Mondhoeklift, lipvergroting of accentueren van de liplijn.
 • Wallen

Veilig en professioneel

Skinnovations werkt sinds 2019 samen met een zeer ervaren cosmetisch arts. Deze is BIG-geregistreerd (BIG 69053442601) en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische geneeskunde). Iedere drie maanden is er een injectablesdag bij Skinnovations.

8,9 score ‎(365 recensies op www.kliniekervaringen.nl)

Botulinetoxine-A (Botox®/Bocouture®/Azzalure®)

Gedurende ons leven, trekken onze gezichtspieren heel vaak samen om voor mimiek te zorgen. De huid vouwt altijd mee en op den duur blijven de vouwlijnen wat prominenter zichtbaar. Botox is een spierverslapper die deze spieren gedeeltelijk stil legt en de huid die daarbij hoort vlak houdt. Het effect treedt een week na behandeling in en blijft 3 – 4 maanden. Dit is ook preventief te gebruiken tegen het onstaan van overmatige rimpels.

Wat kan er behandeld worden met botulinetoxine?

 • Kraaienpootjes.
 • Frons.
 • Voorhoofdrimpels.
 • Rimpels in je kin.
 • Migraine.
 • Overmatig zweten.
 • Wenkbrauwlift.

Tarieven

Botulinetoxine 2 zones* : €209,-**
Botulinetoxine 3 zones* : €300,-**
Hyaluronzuur filler 1 ml : €300,-**

 

* Zones : Frons -kraaienpootjes - voorhoofdrimpels - migraine -wenkbrauwlift

**De tarieven zijn indicatief en kunnen in de praktijk anders zijn, afhankelijk van de individuele analyse en wensen. De arts bespreekt de prijzen vooraf met jou.