Opleiding permanente make-up (PMU)

Een aanvulling en extra klanten voor je praktijk? Op zoek naar een creatieve carrière? 

Bij SKINnovations word je opgeleid tot professioneel PMU-specialist. De perfecte specialisatie voor  wie de opleiding tot schoonheidsspecialist heeft afgerond, of wie zich graag in dit prachtige vak wil gaan ontwikkelen. Je wordt klaargestoomd voor het examen bij het NSGP. Hierdoor sta jij direct op de kaart als erkend PMU-specialist.

Mijke Boudens heeft haar kennis op het gebied van PMU te danken aan haar passie en leergierigheid binnen het vakgebied. Ze is van mening dat je nooit uitgeleerd bent. Ze volgde zelf veel trainingen en opleidingen op hoog niveau, van grote namen als Tunde Mehn, Raffaele Gargiulo, Natalia Smirnova en Rusen Donmez.

SKINnovations heeft zelf een unieke techniek ontwikkelt die jou aangeleerd wordt tijdens de opleiding.

In haar trainingen staat aandacht centraal, daarom worden ze individueel of in groepen van maximaal vier personen georganiseerd.

quote

Opleidingsrecensies:

Op deze mooie lentedag een zeer leerrijke cursus design eyeliner en powderbrows gevolgd. Veel nieuwe technieken geleerd! En oude af moeten gaan leren.

Chantal

Vandaag heb ik een hele leuke en zeer leerzame training gehad Mijke.Bedankt voor je uitleg en gezelligheid!

Nathalie

Een hele fijne leerzame masterclass gehad! Je voelt je erg op je gemak bij Mijke. Nogmaals super bedankt! 

Vivianne

Fantastische opleiding, een aanrader. Professionele produkten en mooie resultaten. Ik was erg zenuwachtig, maar dit was bij Mijke nergens voor nodig. 

Neleke

Mijke is professioneel en heeft mij als middelpunt van haar training geplaatst, ze is geduldig en vooral open en eerlijk. 

Peggy

Was een leuke, leerzame dag Mijke! Ik ben weer super enthousiast, een andere kijk! Bedankt hiervoor.
Nynke 

Vandaag een perfectie training bij Mijke gevolgd. Wow wat een verschil zit er tussen de opleidingen zeg. Veel geleerd (en afgeleerd). Het sprak mij direct aan dat ze mooie natuurlijke wenkbrauwen maakt. Mijke bedankt voor de alle zorgen en goede en duidelijke informatie.
Esther

Dankjewel Mijke Boudens voor het delen van jouw tips en tricks. Op naar mooie aquarel lips en powder brows in mijn praktijk.
Willeke

Wat leer je tijdens de PMU-trainingen?

Mijke heeft  internationale trainingen gevolgd onder het motto "Learn from the best to become the best". Dankzij haar kennis en jarenlange ervaring kent ze precies de kneepjes van het vak. Deze vaardigheden leert ze je graag in de door jou gekozen training. Leer onder andere de perfecte 'brows' maken, een mix van 'shadowbrows' en 'hairstrokes' die een fantastisch resultaat geven. Je wordt helemaal klaargestoomd om je direct aan te melden bij het NSGP, je eigen praktijk te starten of bij je werkgever aan de slag te gaan.

Maar Mijke gaat verder, ze is een echte PMU-mentor, want ook na het afronden van de training staat ze voor je klaar wanneer je vragen hebt of feedback nodig hebt.

 

PMU basis opleiding / wenkbrauw 3-daagse

Voor het aanbrengen van PMU is vaardigheid en discipline nodig. In de Basisopleiding PMU leer je in 6 weken tijd de fijne kneepjes van het vak.Of kies voor de wenkbrauw 3-daagse. Alle theorie krijg je aangeleverd in powerpoint. Je oefent eerst op latex, krijgt theorie over de huid. Tot slot oefen je op modellen. Inbegrepen: hightech apparaat, materiaal, Skinnovations certificaat, lunch en wordt bijgewoond door maximaal 4 cursisten tegelijk.

Perfectie training PMU

De  PMU perfectietraining is geschikt voor iedereen die zijn permanente make-up techniek wil perfectioneren.  De Masterclass PMU kan in groepsverband (maximaal 4 personen) gevolgd worden maar ook individueel.  Één op één begeleid wordt jouw techniek door middel van perfectietraining naar een hoger niveau getild. Want te vaak blijkt dat er verkeerde technieken zijn aangeleerd. Nu kun je weer met de nieuwste technieken aan de slag!

Gratis kleurenmiddag

Bij het aanbrengen van permanente make-up is het juiste kleurengebruik essentieel.  Om een natuurlijk en mooi resultaat te krijgen kijk je dan ook eerst naar de huid en ondertoon van de klant die je behandelt. Waarom geneest een kleur koel? Neem gratis deel aan een kleurenmiddag bij SKINnovations en leer alles over het gebruik van de juiste kleuren en de uitzonderlijke kwaiteit en kleurstabiliteit van de Artyst pigmentlijn.

Screenshot_20210212-005845_Chrome

artyst ™ PMU apparaat

De artyst ™  is een modern, hightech PMU apparaat.                Eenvoudig in het gebruik, met een superieur hygiëne systeem en zeer betaalbaar. Door zijn gebruiksgemak en hoge precisie is hij geschikt voor zowel  beginners als ervaren PMU specialisten.

 Meer informatie en bestellen PMU apparaat»

naald

Naalden permanente make-up

SKINnovations gebruikt een-, drie- en vijf-punts naalden voor permanente make-up behandelingen vanwege de veelzijdigheid in gebruik en technieken. Zowel de wenkbrauwen ,oogleden en lipcontouren kunnen hiermee behandeld worden. Mooi geslepen, geen pigmentverlies meer. Fijne hairstrokes maken was nog nooit zo easy.

Meer informatie en bestellen PMU naalden »

Knipsel

Hoogwaardige Pigmenten

artyst ™ micropigmentatiekleuren voor permanente make-up voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.  

Zoveel kleuren om te kiezen, te mengen, te gebruiken. scherp geprijsd

Meer informatie over het pigmentlabel by Mijke »